Grondverzet

Grondverzet
voor particulier, bedrijven en overheid

Leenders Loonbedrijf verzorgt het grondverzet voor zowel particulieren, bedrijven als overheid. Van het uitgraven van bouwputten voor woonhuizen, bedrijfsgebouwen en opritten tot het omspitten van tuinen, het uitgraven van stallen en het uitgraven van sloten. Wij beschikken over de juiste machines en kennis om het werk goed uit te voeren. Bij ons huurt u een machine altijd inclusief machinist.

 • Mobiele kranen
  Onze mobiele kranen zijn inzetbaar voor uiteenlopende activiteiten van het uitgraven van bouwputten tot het omspitten van tuinen en het verrichten van sloopwerk.
 • Loaders (shovels)
  Onze loaders worden ingezet bij het aanleggen van wegen en het uitgraven van grote bouwputten.
 • Minigraver
  Voor het uitgraven en omspitten van kleine oppervlakten met weinig ruimte zijn onze minigravers uitermate geschikt.
 • Gronddumper
  Voor het verrijden van zand zetten wij onze gronddumper in.
 • Containervrachtwagen
  Voor onze containervrachtwagen beschikken wij over verschillende containermaten, variërend van 7 tot 40 kuub. Daarnaast beschikken wij over een zandbak met kleppen. De containervrachtwagen is inzetbaar voor het plaatsen van (puin)containers voor bouw-, sloop- en snoeiafval. Daarnaast leveren wij hiermee onder andere ophoogzand, grind en grond. Ook voor de aan- en afvoer van zand of grond is de containervrachtwagen zeer geschikt.
 • Kilverbord met laserinstallatie
  Het kilverbord met laserinstallatie wordt ingezet voor het egaliseren van (grote) terreinen.
 • Rijplaten
  Ter bescherming van de ondergrond gebruikt u onze rijplaten.

Tevens leveren wij grond, zand, grind, metselzand en menggranulaat.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden op het gebied van grondverzet? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden.