Mestdistributie

Mestdistributie
verzorgen we van begin tot eind

Voor het verplaatsen, transporteren en het aanwenden van mest biedt Leenders Loonbedrijf een compleet aanbod aan diensten en machines. Wij beschikken over diverse mestverspreiders en giertonnen. Voor distributie van uw mest over grotere afstand beschikken wij over tankwagens voor het vervoer van drijfmest en een containervrachtwagen voor het vervoer van vaste mest. Wij verzorgen zowel het transport tussen agrariërs onderling als naar bijvoorbeeld een verwerkingsinstallatie of andere locaties. Voor de tijdelijke opslag van mest leveren wij mobiele mestopslagcontainers of regelen wij een mestopslagsilo voor u. Tevens bemiddelen wij bij de mestafzet of mestplaatsing.

 • Tankwagens
  Onze tankwagens zijn geschikt voor het vervoer van zowel drijfmest als andere vloeibare afvalproducten. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen van water voor waterzuiveringsinstallaties, het afvoeren van rioolslib of het vervoeren van vloeibare reststoffen van biovergisters.
 • Containervrachtwagen met aanhanger voor het vervoer van vaste mest.
 • Mestopslagcontainer
  Onze mobiele mestopslagcontainer is uitermate geschikt voor de tussentijdse opslag van uw mest.
 • Mestafzet
  Wij kunnen voor u bemiddelen bij de afzet of plaatsing van vaste mest of drijfmest. Uiteraard verzorgen wij dan ook graag het transport voor u.
 • Mest wegen en monsteren
  Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw vaste mest en drijfmest te wegen en te monsteren.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden op het gebied van mestdistributie? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden.