Over ons

Leenders Loonbedrijf
specialist op het gebied van agrarisch loonwerk in de veehouderijsector

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Mariahout en zijn werkzaam in de regio Laarbeek, Helmond, Eindhoven, Veghel, St. Oedenrode en Gemert. Naast agrarisch loonwerk staan wij tot uw dienst als het gaat om grondverzet, mestdistributie en containerverhuur. Wij voeren het complete werk voor u uit of leveren de machines inclusief machinist.

Ruim 20 jaar geleden begon Freek Leenders voor zichzelf als loonwerker. Daarvoor had hij al meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende loonbedrijven. Freek begon met één graafmachine en bouwde in de afgelopen jaren zijn bedrijf uit tot het gerenommeerde en gerespecteerde loonbedrijf dat het tegenwoordig is. Het machinepark van Leenders Loonbedrijf omvat een volledig aanbod machines die voldoen aan alle eisen voor het uitvoeren van het moderne agrarische loonwerk, grondverzet, mestdistributie en containerverhuur.

Sinds 2004 maakt ook Freek’s vrouw Miriam fulltime deel uit van het team van Leenders Loonbedrijf, dat daarnaast bestaat uit 9 vaste medewerkers. Het team van Leenders Loonbedrijf bestaat uit ervaren krachten. Zij kennen het werk en de klant. Volgens het gezegde ‘je moet hooien als de zon schijnt’, doet Leenders Loonbedrijf er alles aan om voor u klaar te staan en de werkzaamheden uit te voeren wanneer het moment het meest gunstig is. Daarmee staan wij voor een optimale kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Onze machines verkeren in een uitstekende staat van onderhoud en leveren wij inclusief machinist. U kunt bij Leenders Loonbedrijf altijd rekenen op vakwerk als het gaat om loonwerk, grondverzet, mestdistributie en containerverhuur.